Ulysse du Thiego        fotograf: Elin Sandström

Välkommen till TH Utbildnings hemsida! Här får du litet kort info om vilka utbildningar och kurser jag erbjuder i mitt företag. Vill du ha mer information samt detaljer kring mina kurser som ex boende och avbetalningsplaner eller annat praktiskt, så går det bra att ringa mig. Företaget har funnits sedan tio år tillbaka och inriktar sig mestadels på den klassiska djurhomeopatiutbildningen på 15 månader, samt mottagning av enskilda djurpatienter. 

Akutkurser

Sedan 15 år tillbaka håller jag i endagskurser i homeopatiska akutmedel som är bra att ha hemma, i stallet, i ladugården eller helt enkelt att ha med sig när man åker bort. Den är mycket populär oavsett vilket djurslag du har som intresse. Kursen är mellan klockan 9-16 och går att anordna på din hemort eller via distans, med minst 10 st deltagare. Jag går igenom allt från hovbölder, blödningar, sträckningar mm  till medel som är bra att ha hemma om man bedriver avel i någon form. Jag går även igenom potenseringen av homeopatmedel samt  homeopatins historia.
Ring för mer information!

NÄsta Akutkurs:

Söndagen den  23 januari 2022, kl 9-16  blir det akutkurs på distans. Den riktar sig till alla djurägare oavsett djurslag. För att kunna deltaga behöver du ha tillgång till Messenger på FB. 
Pris: 1000 kr inkl kursmateriel som mailas innan kursdagen.
Lunch 1 tim. Senaste anmälningsdag: 19 januari
Anmälan och förskottsbetalning på 0707178441